Alcott | Italian Fashion & Kleding

Fast Fashion voor een scherpe prijs

ALCOTT is een Italiaans kledingmerk dat zichzelf zelfverzekerd en krachtig op de markt zet. De formule bestaat uit de volgende factoren; het aanbieden van fast fashion producten met een scherpe prijs aan jongeren. De eerste ALCOTT winkel opende zijn deuren in 1990, daarna heeft ALCOTT in een snel tempo de Italiaanse fashionmarkt veroverd. Tegenwoordig heeft ALCOTT meer dan 100 winkels wereldwijd in onder andere Italië, Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. ALCOTT staat voor het aanbieden van modieuze en betaalbare producten. Op deze manier kan ALCOTT een sterke en duurzame relatie met de klanten opbouwen. Van trend na trend en seizoen na seizoen. 

Missie

ALCOTT vertaalt trends in kleding en andere modeproducten. Klanten kunnen door middel van onze fashion een eigen persoonlijke stijl tot uitdrukking brengen. Door nieuwe kleuren, sferen, (sub)culturen en materialen en dan elk seizoen. ALCOTT is geschikt voor dynamische jongeren die graag casual kleding dragen en niet met het stereotype geassocieerd willen worden.

Collectie

Sta je te springen om modetrends van nu? ALCOTT brengt nieuwe internationale trends samen bij de jeugd door casual en trendy kledingstukken aan te bieden. ALCOTT werkt samen met creatievelingen, ontwerpers en inkopers. Op deze manier creëert het team van ALCOTT collecties waarbij inspiraties uit reizen, het bezoeken van blogs en op vintagemarkten worden gehaald om zo een onverwachte mix van stijlen te bieden en zo onze bestaande producten te vernieuwen en te herontdekken, bijvoorbeeld; denim.

Voor iedere jongere heeft ALCOTT alles in huis, variërend van kwalitatief goede basis kleding tot opvallende trendy, glamour fashion. ALCOTT biedt een scherp geprijsde collectie voor mannen en vrouwen, geschikt voor iedere gelegenheid: dag en nacht, werk en vrije tijd.

ALCOTT past trends aan de behoeftes van haar klanten, het creëren van easy- to-wear kleding. ALCOTT biedt allerlei soorten casual producten zoals T-shirts en tops, sweaters, chino's, sneakers en broeken. De collectie wordt met grote zorg ontworpen en het moet altijd bestaan uit een mix van handige en leuke producten met scherpe prijzen.

Hieronder een korte impressie waar Alcott voor staat.

Alcott straalt Italiaanse fashion uit en wil de hele wereld gaan veroveren met hun trendy maar toch goed betaalbare kleding!

Alcott WinkelAlcott Winkel