Klantenservice itaffa.nl

Van eenvoudig bestellen tot zorgvuldig bezorgen

Shoppen en bestellen met je Itaffa-account


Leuk dat je shopt op itaffa.nl
Bij Itaffa.nl maak je snel en eenvoudig een account aan. Het aanmaken van een Itaffa account biedt veel voordeel. Je ontvangt van ons een nieuwsbrief, leuke aanbiedingen, zoals de “catch of the day” en je kunt ook je bestellingen volgen. Al deze voordelen met maar één keer je gegevens in te vullen.


Bestellen bij Itaffa
Bestellen kan zeven dagen per week, ieder uur van de dag. Klik het item aan wat je graag wilt hebben en selecteer de juiste maat en de mooiste kleur. Om een goede keuze te kunnen maken uit onze collectie hebben wij alle items voorzien van productinformatie. De geselecteerde items kun je terugvinden in je winkelwagen. Je bestelling zal binnen 1-5 werkdagen bij je op de deurmat liggen.


Simpel afrekenen
Je hebt de perfecte set geshopt en deze wil je graag snel bezorgd hebben. Maar voordat het wordt bezorgd, eerst even afrekenen.

Itaffa heeft een aantal eenvoudige betaalmogelijkheden, namelijk;

  • IDeal
  • PayPal (alle Creditcards)
  • Mistercash (België)

Kies een mogelijkheid en volg de daarbij behorende stappen die het betaalsysteem aangeeft.

Bankgevens Itaffa:

  • ING Bank N.V.
  • IBAN (International Bank Account): NL31 INGB 0006 0992 10
  • BIC INGBNL2A


Klaar voor verzending
Wanneer je bestelling is afgerekend, wordt jouw bestelling zorgvuldig samengesteld en verpakt. Jouw pakket wordt bezorgd op het door jouw aangegeven afleveradres dat je hebt aangegeven in je account.
Itaffa.nl werkt samen met PostNL. Zij zullen het pakket voor ons bij jou afleveren. Als je pakket  daadwerkelijk wordt verzonden dan krijg je een mailtje met daarin een track&tracecode om je pakket te volgen.
Bij itaffa.nl betaal je altijd vast verzendkosten, wel zo transparant. De verzendkosten bedragen €4,95 per bestelling.


Retour
Valt de kleur toch niet in de smaak? Is de pasvorm niet helemaal naar wens? Kortom, had je iets anders verwacht. Je kunt de bestelling binnen 14 dagen terugsturen.

Je kan de bestelling die je wilt retourneren in de verpakking doen waarin het bezorgd is. Geef aan op de factuur welke item(s) het betreft, geef aan wat je graag wenst en onderteken de factuur/pakbon ter bevestiging. Voeg de factuur/pakbon bij de verpakking.

Retouradres:
Itaffa B.V.
t.a.v. Retouren: Burgemeester Roelenweg 21, 8031 ES Zwolle

Geef de verpakking af op het postkantoor en vraag om een track & trace-code. Op www.postnl.nl kun je nagaan welke postkantoren bij jou in de buurt zijn. Is het item dat we retour hebben gehad niet gedragen, schoon en voorzien van labels?

Vergeet niet de track & trace-code aan Itaffa per mail door te geven, zodat jij kan garanderen en aantonen dat de geretourneerde items verzonden zijn naar Itaffa. Daarnaast kun je altijd de status van je retouren checken. Itaffa raadt je aan om altijd de track & trace-code te bewaren totdat de items zijn bezorgd bij Itaffa.

Zodra de door jou geretourneerde items bij Itaffa zijn afgeleverd, zal Itaffa het verschuldigde bedrag terugstorten op het door jou aangegeven bankrekeningnummer. Mits je geen andere maat of kleur wilt (ruilen).


Ruilen
Wanneer je een item wilt ruilen dan kun je het in eerste instantie bestelde item retourneren volgens bovenstaande retourprocedure. Indien de gewenste maat en/of kleur in voorraad is, zal Itaffa het opnieuw verzenden zodra de retour bij ons is afgeleverd. Dus vergeet niet je track & trace-code goed te bewaren en aan Itaffa door te mailen. Op deze manier kun je altijd checken of je verzonden items bij Itaffa is afgeleverd.


Annuleren is niet mogelijk

Om een zo kort mogelijke aflevertermijn na te streven, is het niet mogelijk om je bestelling te annuleren. Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling dan kun je de retourprocedure volgen.

Verkeerde bestelling ontvangen?
Komt de bezorgde bestelling niet overeen met jouw factuur? Zijn er item(s) bij je bestelling die je niet besteld hebt? Dan dien je dit te retourneren.


Heb je verder nog vragen, opmerkingen of aandachtspunten?
Zie de veelgestelde vragen en anders kan je mailen naar de klantenservice; support@itaffa.nl .
We zullen je mail zo snel mogelijk in behandeling nemen.