Heren jassen

ITAFFA biedt voor de moderne man en trendy jongens uiteenlopende jassen, jacks, maar ook blazers en colberts in de zomercollectie als in de wintercollectie. In de winter heeft ITAFFA veel jassen in de aanbieding die tegen het koude weer bestendig zijn. Heerlijke lange jassen om in weg te kruipen met capuchon of een hoge kraag. Jassen die goed gevoerd zijn en tegen de winterse tempratuur kunnen en ITAFFA biedt jassen in allerlei materialen en kleuren die zijn opgesierd met een print, patroon of opvallende details die nu helemaal “hot” zijn.

Naast de lange jassen biedt ITAFFA ook stoere en trendy korte jacks en jassen. Korte jassen die afgewerkt zijn met opgestikte zakken of sluiten met rits of juist met knopen. Deze korte jassen zijn ook winterbestendig en kun je combineren met een lange sjaal en handschoenen. In de zomercollectie biedt ITAFFA ook jassen en vooral jacks die je heel goed in het voorjaar kan dragen als de temperaturen een stuk aangenamer zijn. Stoer motorjacken van leer die afgewerkt zijn met opvallende details zijn erg populair.

Naast zomerjassen biedt ITAFFA ook blazers en colbert die je dan in de lente- of zomerseizoen heel goed en gemakkelijk aan kan. Daarbij zijn de colberts heel gemakkelijk te combineren met een nette pantalon of een stoere jeans. In combinatie met een overhemd, bijvoorbeeld een effen of juiste met een speels patroon. Je kan er ook voorkiezen om casual voor de dag te komen. Je kan dan een colbert combineren met een t-shirt al dan met een print of een opdruk. Het is net naar wat voor soort gelegenheid je moet, je werk of is het in je vrijetijd. ITAFFA biedt de laatste fashiontrends wat betreft jassen, zowel winterjassen als zomerjassen, blazers, jacks en colberts.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Zwart

Motorjack met boord en leren mouwen

van € 59,99

voor € 18,00

Motorjack met boord en leren mouwen

van € 59,99

voor € 18,00

Stoer jack - sample sale!

Stoer jack - sample sale!

van € 49,90

voor € 24,95

Uitverkocht

Stoer jack - sample sale!

van € 49,90

voor € 24,95

Van hoog naar laag sorteren
per pagina